Galvenā » 2014 » Novembris » 18

Pilsonības nedēļas noslēgumā, 14. novembrī, skolā valdīja patiesi svinīga atmosfēra. Svētku tērpi, neliels satraukums un lepnums par savu valsti. Latvijas 96. gadadienas priekšvakarā skolā notika vērienīgā Sadziedāšanās - trīs koncerti (1.-4., 5.-7. un 8.-12.kl.), kuros skolēni veltīja Latvijai savas skaistākās dziesmas un kvēlākos novēlējumus. Uzstājās skolas koris, vokālais ansamblis, kā arī katra klase dziedāja savu dziesmu Latvijai.

Video


Š.g. 10. novembrī skolā noritēja Lāčplēša dienai veltīts konkurss „21. gadsimta bruņinieki”, kurā 9. klašu jaunieši varēja pārbaudīt savas zināšanas par Latviju (vēsture, ģeogrāfija, ievērojamās vietas, svētki, tautas tradīcijas) un demonstrēt fizisko sagatavotību. Visi dalībnieki veiksmīgi tika galā ar erudīcijas uzdevumiem. Arī mūsu zēniem nesagādāja grūtības atspiesties, pacelt svaru un iesist naglu. Konkursā uzvarēja 9.A klases skolēns Nikita Poļakovs, kuru atzina par 21.gs. bruņinieku.


Š.g. 7.novembrī mūsu skolā notika konkurss „Sveika, Latvija!”, kurā piedalījās 3. – 4. klašu skolēni. Konkursa mērķis bija ne tikai pārbaudīt skolēnu zināšanas, bet arī palīdzēt viņiem uzzināt ko jaunu par savu dzimteni. Audzēkņi apliecināja savas zināšanas dažādās jomās – ģeogrāfijā, vēsturē, Latvijas svētkos un tradīcijās. Visi skolēni parādīja labus rezultātus un saņēma pateicības. Konkursā pārliecinoši uzvarēja 4.A klases komanda.



Daug16vsk.lv