Galvenā » 2015 » Janvāris » 15

14. janvārī pilsētā noritēja konkurss „Rotaļu un rotaļlietu svētki”. Mūsu skolu pārstāvēja 5. A klases komanda, kura prezentēja apmācošo galda spēli „Būsim pieklājīgi”. Bērni arī darbojās rotaļu veidošanas darbnīcās. Bija liela konkurence, tomēr mēs uzvarējām.

Apsveicam

5.A klases komandu ar I vietu pilsētas konkursā „Rotaļu un rotaļlietu svētki”!

Komandas sastāvā: Viktorija Jevsejeva, Olga Juškena, Dmitrijs Leonovs, Nikoļa Matjuh ... Lasīt tālāk »


7. janvārī skolas Krievu etniskajā istabā noritēja Ziemassvētkiem veltīts pasākums, kurā piedalījās 5.a u 5.b kl. skolēni kopā ar vecākiem. Bērni viesiem parādīja uzvedumu par Ziemassvētkiem, pastāstīja par Ziemassvētku atklātnes vēsturi, par Ziemassvētku eglītes rašanos un pirmajiem egļu rotājumiem. Pasākuma noslēgumā vecāki un bērni ar prieku nofotografējās.

           ... Lasīt tālāk »


12. janvārī Daugavpils pilsētas Domē notika eseju un zīmējumu konkursa „Daugavpils lepnums 2014” noslēguma pasākums, kurā tika aicināti arī mūsu skolas audzekņi. Savās esejās un zīmējumos skolēni stāstīja par cilvēkiem, ar kuriem, viņuprāt, var lepoties mūsu pilsēta. Starp nosauktajām personām ir arī mūsu sākumskolas skolotāja Alīna Šumilo.

Konkursā piedalījās Loreta Rosļakova (4.a), Jūlija Vasiļjeva (4.b), Jana Baranovska (7.a). Skolēnus konsultēja vēstures skolotājas Jeļena Bernāne un Leonarda Krukovska. ... Lasīt tālāk »



Daug16vsk.lv