Galvenā » 2015 » Decembris » 17

Jau trešo gadu biedrība Daugavpils lietišķo sieviešu klubs “Olivia” un Daugavpils novada Sociālais dienests aicināja sabiedrību piedalīties labdarības akcijā „Brīnumi Ziemassvētkos” un kopā piepildīt maznodrošināto ģimeņu bērnu, audžuģimeņu un bērnu bāreņu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuras ģimenes pašas atļauties nevar. Trīs dienas – no 3.līdz 5.decembrim – lielākajos veikalos un tirdzniecības centros Daugavpilī varēja iegādāties dāvanu un ielikt to speciāli paredzētajā groziņā. Pateicoties līdzcilvēku dāsnumam un sabiedrības atbalstam, šī gada akcijas laikā tika sarūpēts ... Lasīt tālāk »


10.decembrī mūsu skolā tradicionāli notika radošā darbnīca krievu valodā un literatūrā 6.klašu skolēniem „Nauma diena”. Šogad tajā tika runāts par slāvu alfabēta izveidotājiem Kirilu un Metodiju. Radošajā darbnīcā piedalījās 8 pilsētas skolu komandas. Veicot daudzveidīgus uzdevumus, audzēkņi bija uzmanīgi skatītāji un klausītāji, centīgi skolēni, pacietīgi pārrakstītāji, tulkotāji un pat matemātiķi. Darbnīcā viņi atbildēja uz jautājumiem par Kirilu un Metodiju, salika no burtiem vārdus, zīmēja skaistus lielos burtus (burtu Ж putna formā, burtu К cilvēka formā, burtu У zieda formā), tulkoja vārdus no senslāv ... Lasīt tālāk »


Apsveicam

10.klases skolnieci Olgu Kaļiņinu ar iegūto pateicību R.Blaumaņa literārās prēmijas 11. konkursā! Lai radošas idejas un panākumi turpmāk!

Paldies skolotājai I.Suhanei par skolnieces sagatavošanu konkursam.


Apsveicam skolas matemātikas olimpiādes uzvarētājus!

5.-6.klases:

1.vieta – Deniss Poliščuks

2.vieta – Artjoms Baklažanovs

3.vieta – Mihails Piļščikovs

Atzinība – Diāna Tiļiševska

7.-9.klases:

1.vieta – Anna Siņica

2.vieta – Anna Vasiljeva

3.vieta – Vladimirs Krasovskis, Viktorija Čebuņičeva

Atzinība – Laura Matuseviča, Anastasija Isajeva, Veranika Trubovich

10.-12.klases:

Atzinība –Veronika Griņko



Daug16vsk.lv