Galvenie » 2013 » Maijs » 22
08:58
JAK komanda Latvijas JAK Jauniešu līgas finālā

Maija vidū Rīgas Kongresu namā notika Latvijas JAK Jauniešu līgas fināls. Diemžēl Daugavpils komandas nevarēja pretendēt uz sezonas Lielo kausu, tā kā neiekļuva Jauniešu līgas spēcīgāko komandu sešiniekā, taču bija vērts cīnīties par Mazo kausu. To uzdrošinājās tikai mūsu pilsētas komanda „YES!”, kuras sastāvā ir V. Koļesnikovs, J. Obodņikova, D. Požarskis, V. Parfjonovs, R. Šidlovskis, V. Pavlovs un S. Jermašonoks.

Piebildīsim, ka 16. vidusskolas audzēkņi (citā sastāvā) jau spēlēja Kongresu namā – starptautiskajā kausā OneLV 2010. gadā. Toreiz mēs izcīnījām sudraba kausu, pārspējot 15 komandas, tostarp arī Augstākās līgas komandas. Tas izdevās, galvenokārt pateicoties muzikālajam fragmentam „Tie ir svētki” un vokālistam Vladam Develim.

2013. gada Jauniešu līgas finālā piedalījās 10 komandas no četrām mūsu valsts pilsētām – Liepājas, Jūrmalas, Daugavpils un Rīgas. Pirmoreiz Līgas deviņu sezonu laikā pirmo vietu un Galveno kausu savā starpā sadalīja divas komandas dalībnieces – daudzkārtējā Skolas līgas čempione „RPV!” (Purvciems) un jaunā komanda „Усы” („Ūsas”) (Rīgas 34. vidusskola).Tajā spēlē puisis ar lieliskām aktiera dotībām, viņš lieliski atdarina Skorohodu no „Triode un Diode” (AMиK) un, pēc baumām, mācoties aktieru nodaļā. Mazo kausu žūrija piešķīra Rīgas komandai „PTU” (tās spēlētāju vidū pamanīts komandas „Damki hot” (Līgas čempionsRīga 2012) dalībnieks).

Visas komandas dalībnieces saņēma diplomus un ieguva milzīgo spēles pieredzi.

JAK komandas vadītāja Svetlana Rudjko 


Skatījumu skaits: 570 | Pievienoja: Anželika | Reitings: 0.0/0

Daug16vsk.lv