Galvenie » 2013 » Maijs » 24
10:54
Pēdējais zvans


Pa zemi visā savā krāšņumā un varenībā soļo maijs. Tas atnes līdzi jautras putnu dziesmas, brīnišķīgu ziedu un koku plaukumu. Maijā skolās skan pēdējais zvans 9. un 12. klašu skolēniem.

Arī mūsu skolā 17. maijā noskanēja pēdējais zvans topošajiem absolventiem. Aktu zālē valdīja jautra un vienlaikus skumīga gaisotne. Visi priecājās, ka 9. un 12. klašu audzēkņiem noslēdzies noteikts dzīves posms, kura gaitā viņi kļuvuši gudrāki, viedāki, apbruņoti ar zināšanām, kas noderēs turpmākā dzīves ceļa izvēlē. Bija jūtama arī skumja nots, jo daudzus no beidzējiem (12. klasi) nekad vairs nesveicinās skolas zvans un nesauks uz stundu, tas ir atvadas no skolas, atvadas no bezrūpīgas bērnības.

Pēdējā zvana svētkos skanēja dziesmas, joki, skaisti vārdi. Topošos absolventus atnāca apsveikt un novēlēt veiksmi tālākajā dzīves ceļā pirmklasnieki, 10. – 11. klašu skolēni, skolas JAK komanda. Bija pateikts daudz mīļu un siltu vārdu. 9. un 12. klases beidzēju lieliskā uzstāšanās skāra katra klātesošā sirdi.

9. un 12. klases skolēnu ceļā vēl būs daudzi pārbaudījumi. Novēlam viņiem vieglus jautājumus eksāmenos, pacietību, izturību un, protams, veiksmi.

 

Skatījumu skaits: 1201 | Pievienoja: Anželika | Reitings: 0.0/0

Daug16vsk.lv