Galvenie » 2015 » Marts » 16
14:52
„YES! 16.” iekļūst Latvijas JAK Jauniešu finālā

    

Š.g. 9. martā Rīgā notika Latvijas JAK Jauniešu līgas pusfināls. Uz Maskavas Nama skatuves uzstājās 11 komandas (atcerēsimies, ka sezonas sākumā startēja 18 komandas). Daugavpili jau tradicionāli pārstāvēja 16.vidusskolas komanda „YES! 16.”. Šoreiz cīņa bija nopietna, jo visi vēlējjās iekļūt finālā. Jauniešiem bija jāsagatavo trīs konkursi: jau tradicionālais – sasveicināšanās, biatlons un neparasts konkurss – izgudrojums, kurā jautrā un smieklīgā formā aprakstīts (apspēlēts, parādīts uz ekrāna) savs izgudrojums. Daugavpilieši diezgan labi tika galā ar uzdevumiem un iekļuva finālā (pēc sezonā iegūto punktu kopskaita), kurā tiksies ar Rīgas, Salaspils un Viļņas komandām.

Spēles galvenais redaktors Pāvels Demčenko („Одесские мансы” АМИК) atzīmēja Latgales jauno JAK spēlētāju profesionalitāti un centīgumu (jāatzīmē, ka 60% komandas dalībnieku ir sestās klases skolēni – R.Osipovs, A.Kaufmans, D.Vavilovs, V.Kondrašovs un D.Golovačs). Komandas vecākais sastāvs (12. klases skolēni – J.Obodņikova, V.Koļesņikovs, V.Pavlovs un V.Parfjonovs) ir apmierināts ar rezultātu, jo pēdējo trīs gadu laikā viņi pirmo reizi iekļuva Jauniešu līgas finālā.

Pašlaik galvenais ir sagatavoties un labi nospēlēt finālā, kas notiks maija sākumā. Taču jau tagad komanda ir uzvarētāja, jo tikusi finālistu sešiniekā no 18 komandām!

Informāciju sagatavoja: Daugavpils 16. vidusskolas JAK komandas vadītāja Svetlana Rudjko

Skatījumu skaits: 701 | Pievienoja: Anželika | Reitings: 0.0/0

Daug16vsk.lv