Galvenie » 2014 » Marts » 17
14:48
“YES!” – esam finālā
   

    12. martā Daugavpils teātra lielajā zālē noritēja Jautro un Atjautīgo Kluba Latgales Līgas „Latgolas lejga 2014” otrais pusfināls. Par ceļazīmi uz finālu sacentās trīs komandas: divas studentu komandas (Rīga pilsētas „Rīgas balzāms”; RTU Daugavpils filiāles „Elektriķi”) un viena skolēnu komanda (16. vidusskolas „YES!”).
    Komandas sacentās četros konkursos: „Sasveicināšanās”, „Biatlons”, „Fotokonkurss” un „Frīstails”. Kā atzīmēja žūrija (teātra aktieri, bijušie JAK spēlētāji), joku ziņā spēle bija nevienmērīga. Vietām ko pārspīlēja, vietām „neizvilka” līdz galam, taču, kad runa ir par jokiem, – cik cilvēku, tik viedokļu. Finālā tika „Rīgas balzāms” (1.vieta) un „YES!” (2.vieta).
    Uzskatu, ka katrai komandai ir jābūt savai sejai, nevajag izvirzīt elkus un būt visiem vienādiem. Kritizēt var visu un visus, tomēr kritikai jābūt konstruktīvai.
    Cik grūti atrast sevī drosmi un kāpt uz skatuves, turklāt vēl sasmīdināt publiku! Taču mūsu komanda „YES!” ar to tika galā. To pierāda arī iegūtā 2. vieta – ceļazīme uz finālu.
JAK komandas vadītāja Svetlana Rudjko
Skatījumu skaits: 545 | Pievienoja: Anželika | Reitings: 0.0/0

Daug16vsk.lv