Galvenā » 2013 » Aprīlis » 25

19. aprīlī Līvānu 2. vidusskolā noritēja bērnu radošo kolektīvu festivāls „Bērnības zvaigznāji”, kurā piedalījās Līvānu un Preiļu skolu talantīgie audzēkņi. Pasākumu organizēja Līvānu bērnu un jauniešu centrs sadarbībā ar Līvānu 2. vidusskolu. Festivāla programmā tika iekļautas muzikālās pasakas, estrādes dziesmas un dejas.

Tika uzaicināts arī mūsu skolas 2.-3. klašu tautas deju kolektīvs „Strautiņš”, kuru vada talantīgā pedagoģe Alīna Nikolajeva. Mūsu dejotāji apbūra skatītājus ar dejām „Jūgsim cūciņ silītē”, „Vāveres un eži”, „Sitam plaukstas”. Un mūsu zēni – Arturs Dudaļevs (3.c), Jegors Afon ... Lasīt tālāk »


17. aprīlī mūsu skolā notika aizraujošā sporta spēle "Dari kopā ar mums, dari kā mēs, dari labāk nekā mēs", kurā piedalījās 1.-5. klašu skolēni un viņu vecāki, un vecvecāki.

1. – 3. klašu audzēkņi un viņu vecāki piedalījās jautrās stafetēs skolas sporta zālē, savukārt 4.-5. klašu skolēni un to vecāki demonstrēja savu veiklību un fizisko sagatavotību skolas baseinā. Pavisam spēlē piedalījās 43 ģimenes.

Baseinā savā starpā sacentās 2 komandas: „Del ... Lasīt tālāk »



Daug16vsk.lv