Galvenā » 2015 » Marts » 11

Jau trīs dienas skolā notiek matemātikas, informātikas un fizikas nedēļa. Mūsu devīze - "Nāc un piedalies!". Rīkotie pasākumi izraisa ļoti lielu interesi visās skolēnu vecumgrupās.

Jebkurš cilvēks, kas atrodas skolā garajos starpbrīžos, var novērot skolēnu pulcēšanos un kustību dažādās stacijās. Visi grib pārbaudīt savas spējas, uzzināt kaut ko jaunu, jautri un lietderīgi pavadīt laiku. Katrs var atrast sev nodarbošanos pēc interesēm un sakrāt žetonus.

Notiek arī pasākumi mazākai auditorijai, piemēram, vakar tas bija Paint zīmējumu konkurss, kurā uzvarēja Iļja Kudrjavcevs no 5.b klases.&nbs ... Lasīt tālāk »


     Vai jūs varat ātri ievadīt kādu tekstu? Normāls teksta ievadīšanas ātrums ir ap 200 simboliem minūtē. Profesionālis var to izdarīt ar ātrumu 300 simbolu minūtē. Lai paspētu pierakstīt cilvēka runu, jāspēj ievadīt datorā 450 simbolu minūtē. Bet stenogrāfistei, lai paspētu pierakstīt kādu sapulci vai disputu, nepieciešams sist pa taustiņiem ar ātrumu no 700 līdz 900 sitieniem minūtē. Ir dažādi varianti, kā pārbaudīt savas teksta ievadīšanas spējas.

   11. klases skolēni šodien piedalījās krievu valodas teksta ievadīšanas sacensībās interneta vietnē http://10fastfingers.com/typing-test/russian. Re ... Lasīt tālāk »


2015.gada 13. martā plkst.15:00  sporta zālē notiks Daugavpils 16.vidusskolas skolēnu sacensības volejbolā.

Nolikums



Daug16vsk.lv