Galvenie » 2015 » Marts » 11
20:00
"MIF" nedēļa skolā

Jau trīs dienas skolā notiek matemātikas, informātikas un fizikas nedēļa. Mūsu devīze - "Nāc un piedalies!". Rīkotie pasākumi izraisa ļoti lielu interesi visās skolēnu vecumgrupās.

Jebkurš cilvēks, kas atrodas skolā garajos starpbrīžos, var novērot skolēnu pulcēšanos un kustību dažādās stacijās. Visi grib pārbaudīt savas spējas, uzzināt kaut ko jaunu, jautri un lietderīgi pavadīt laiku. Katrs var atrast sev nodarbošanos pēc interesēm un sakrāt žetonus.

Notiek arī pasākumi mazākai auditorijai, piemēram, vakar tas bija Paint zīmējumu konkurss, kurā uzvarēja Iļja Kudrjavcevs no 5.b klases. 

Šodien 10.-12.klašu skolēni apmeklēja ļoti neparastu fizikas stundu, kuru vadīja komandas FIZMIX pārstāvis, kas atbrauca no Rīgas. Tā bija brīnumu stunda! Skolēniem bija iespēja vērot dažādus unikālus eksperimentus, kurus nevar veikt, izmantojot tikai mūsu laboratorijas aprīkojumu.

Ar brīnumiem saistīta stunda bija šodien arī 4.klasēm - viņiem vajadzēja iedomāties, kā izskatās matemātikas karaliene, un uzzīmēt to.

7.klašu skolēni nodarbojās ar daudz nopietnākām lietām - pētīja faktus par smēķēšanas kaitīgumu. Apskatot datus par to, kā smēķēšana ietekmē cilvēka veselību un dzīves kvalitāti, daudzi skolēni paši izdarīja secinājumu: "Es pats nesmēķēšu un citiem neieteikšu!"

Aicinām skolēnus arī ceturtdien piedalīties aktivitātēs skolas gaiteņos un kabinetos, un piektdien visi kopā svinēsim  skaitļa Pi svētkus! Sīkāku informāciju par MIF nedēļu meklē sadaļā "Fotoalbumi" vai "Videofailu katalogs".

Matemātikas, informātikas un fizikas MK vadītāja Irina Grodze

Skatījumu skaits: 709 | Pievienoja: Grodze6454 | Reitings: 0.0/0

Daug16vsk.lv