Galvenā » 2015 » Marts » 31

Š.g. 26.martā Daugavpils 16.vidusskolas skolotāji aicināja ciemos Daugavpils pilsētas vispārizglītojošo skolu valodu (latviešu, krievu, angļu, vācu u.c.) skolotājus, lai dalītos pieredzē un kopā ar skolēniem literārā uzvedumā ļautu ieskatīties dažādās pilsētās, ieklausīties dažādu valodu skanējumā. Nav vienādu pilsētu, katrai ir sava noskaņa (tradīcijas, stereotipi, romantiskais un mūsdienīgais).
Tas bija estētisks baudījums, kura vadmotīvs bija ceļošana, kurš sākās šādi: Daugavpils 16.vidusskolas skolēni ar vilcienu devās ceļojumā pa Eiropu, pa Eiropas lielākajām un skais ... Lasīt tālāk »


Lielais un mazais baseins svētku dienās (03., 04., 05., 06. aprīlī) nestrādās.


Š.g. 22. martā, pavasara saulgriežu laikā, Latgales vēstniecībā „GORS” notika humoristiskais šovs – JAK „Rēzeknes mēra kauss 2015”. Sacensībās piedalījās septiņas komandas no trim valstīm – Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas. Jokoja par visu: spējām un iespējām, par pašu spēli, pilsētām u.c.

Daugavpili pārstāvēja 5 komandas: 3 studentu komandas („Tak už višlo”, „Hodjačije latiši”, „Napisala”) un 2 skolu komandas (Daugavpils 16. vidusskolas komanda „YES!16!” un Daugavpils 3. vidusskolas komanda &bdqu ... Lasīt tālāk »



Daug16vsk.lv