Galvenā » 2015 » Oktobris » 30

20. oktobrī mūsu skolā noritēja tradicionālā sporta spēle "Dari kopā ar mums, dari kā mēs, dari labāk nekā mēs" 1.-2. klašu skolēniem un to vecākiem. Šis pasākums katru gadu tiek gaidīts ar nepacietību, par ko liecina gan kuplais dalībnieku skaits, gan fakts, ka jautrās stafetēs šogad piedalījās arī skolēnu vecākie brāļi un māsas, vecmāmiņas un vectētiņi.

Sporta zālē valdīja pozitīva sacensību gaisotne. Gaisā bija jūtams satraukums, kad bērni pārdzīvoja par vecāku panākumiem, bet tie savukārt iedrošināja un atbalstīja savas atvases. Virmoja līksms noskaņojums, bija vērojams vecāku prieks par bērna sejā atplaukušo smaidu. Jautrās stafetes vēl ciešāk saliedēja gan ģimenes locekļus, gan klašu kolektīvus.

... Lasīt tālāk »


Rudens maratons aizsākās 10. oktobrī Rīgā, kur notika Nacionālā eTwinning konference. Tās laikā tika prezentēti seši pagājušā mācību gada veiksmīgākie eTwinning sadarbības projekti. Rīgā savus darbus prezentēja Daugavpils, Jūrmalas un Siguldas skolēni. Konferencē tika apbalvoti labākie projekti, tai skaitā 2 projekti, kurus izstrādāja un īstenoja Daugavpils 16. vidusskolas skolotāji un skolēni: projekts “Learn by playing” (projekta iesniedzēja Svetlana Rudjko) un projekts “Interesting Mathematics” (projekta iesniedzēja Regīna Urbanoviča). Abi projekt ... Lasīt tālāk »



Daug16vsk.lv