Galvenā » 2015 » Novembris » 12

Apsveicam

11.klases komandu ar iegūto 2. vietu konkursā mazākumtautību skolu 11.klašu skolēniem „Skanošā Latvija”!

Komandas sastāvā: Veronika Griņko, Veronika Petkeviča, Nadežda Zenkova, Maksims Jurinovs.

Paldies skolotājiem I.Suhanei un I.Aļohno par skolēnu sagatavošanu konkursam!

 


Apsveicam

16.vidusskolas komandu ar iegūto 2.vietu Lāčplēša dienas piedzīvojumu sacensībās!
Komandas sastāvā: Jūlija Matvijenko (12.kl), Maksims Jurinovs (11.kl), Deniss Stepanovs (10.kl), Ņikita Kondrašovs (8.b).


Daugavpils 16.vidusskolas skolēni stāsta par iespaidiem, piedaloties eTwinning projektā, un iegūto balvu. 

„Mūsu kolektīvs ilgi un mērķtiecīgi strādāja pie eTwinning projekta “Learn by playing”, tā bija mūsu pirmā šāda veida pieredze. Veselu pusgadu mēs virzījāmies uz izvirzīto mērķi, sadarbojāmies ar Ukrainas skolēniem, projektu nedēļas ietvaros (februārī) prezentējām projektu skolā, pēc tam -  Nacionālajā konferencē Rīgā. Un, pateicoties mūsu pūlēm, iekļuvām finālā. Balva – iespēja izvēlēties ekskursiju (1200 eiro).

... Lasīt tālāk »


 

Šī gada 6.novembrī Daugavpils 16 vidusskolā viesojās viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots un Daugavpils 16. vidusskolas absolvents Viktors Dvorjančuks, kurš arī ir izvēlējies savu dzīvi saistīt ar militāro dienestu.

Viesi tikās ar skolēniem, pastāstīja par savu profesiju, atbildēja uz klātesošo jautājumiem. Tikšanās izvērtās ļoti sirsnīga un interesanta. Skolēniem bija iespējams klātienē uzdod interesējošos jautājumus un saņemt profesionālas atbildes, jo daudzi izglītojamie pēc skolas beigšanas vēlas apgūt profesijas, lai varētu dienēt bruņoto spēku struktūrās. ... Lasīt tālāk »



Daug16vsk.lv